Vastikud ülemused 2

Vastikud ülemused 2

Horrible Bosses 2

1h 48min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 28.11.2014

2011. a hittkomöödia “Vastikud ülemused” järjes kehastavad Jason Bateman, Charlie Day ja Jason Sudeikis jälle kõigi lemmiktöötajaid Nicki, Dale’i ja Kurti. Filmis astuvad taas üles ka Jennifer Aniston (“Me oleme Millerid”) ning Oscari-võitjad Jamie Foxx (“Ray”) ja Kevin Spacey (“Tabamatu ilu”, “Tavalised kahtlusalused”). Chris Pine (“Star Trek: otse pimedusse”) ja Oscari-võitja Christoph Waltz (“Vabastatud Django”, “Vääritud tõprad”) kehastavad uusi vastaseid, kes takistavad kuttidel edu saavutada.

Kuna Nickil (Bateman), Dale’il (Day) ja Kurtil (Sudeikis) on ülemustele allumisest kõrini, otsustavad nad filmis “Vastikud ülemused 2” äri asutades iseenda bossideks hakata. Kuid salakaval investor tõmbab nad peatselt lohku. Alistatud, meeleheitel ning seaduselt abi saamata isehakanud ettevõtjate kolmik sepitseb jabura plaani, kuidas investori täiskasvanud poeg röövida ning tema eest lunaraha asemel firma endale nõuda.

“Vastikud ülemused 2” režissöör on Sean Anders ning produtsendid on Brett Ratner, Jay Stern, Chris Bender, John Rickard ja John Morris. Stsenaariumi kirjutasid Sean Anders ja John Morris (“Me oleme Millerid”). Michael Markowitzi tegelastel põhineva loo autorid on Jonathan Goldstein, John Francis Daley, Sean Anders ja John Morris. “Vastikud ülemused 2” on New Line Cinema ja RatPac Entertainment/Benderspinki ühistoodang ning seda levitab Warner Bros. Pictures


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Sean Anders
Osatäitjad: Jennifer Aniston, Chris Pine, Christoph Waltz, Kevin Spacey, Jason Sudeikis, Jason Bateman, Charlie Day


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.