Robbie Williams Take The Crown Tour 2013

Robbie Williams Take The Crown Tour 2013

1h 55min  |  Kontsert, Muusika  |  Kinodes alates: 18.09.2013

Kriitikute poolt kiidetud Robbie Williamsi Euroopa staadionituur on saabumas sinu kohalikku kinno. Kõikjal Euroopas välja müüdud kontsert „Take the Crown” on kahetunnine energiline sõit Robbie suurimate hittide Ameerika mägedel, mida koges enam kui 1 500 000 fänni.

Robbie Williamsi Tallinna kontserdi ülekanne, mida jälgisid Eesti taasiseseisvumispäeval arvukad fännid ligi 750 kinos üle maailma, jõuab 18. septembril ka Forum Cinemas kinoekraanidele Tallinnas, Tartus ja Narvas.

Tallinnas 20. augustil aset leidnud kontserti külastas Lauluväljakul üle 60 000 fänni ning kinolina vahendusel elasid sellele kaasa huvilised nii lähiriikides kui ka kaugemates paikades nagu Hong-Kong, Uus-Meremaa, Brasiilia, Argentiina, Mehhiko ja teised. Staar kirjutas oma Facebook lehel, et tuuri meeskond valis just Tallinna kontserdi tuuri parimaks etteasteks.

Vaatamata sellele, et Williamsi paljukajastatud seljavalu ähvardas kontserdi ära jätta, tõid popikoon ja tema bänd vaatajateni kahetunnise šõu, kust ei puudunud robbiewilliamslikud vallatused, armastusavaldused eestlaste suunas, ülivõimas tulevärk ning mõistagi staari enam kui 15-aastase soolokarjääri jooksul miljoneid fänne hullutanud hitid nagu „Feel“, „Let Me Entertain You“ ja „Angels“.

Tallinna Laululaval toimunud kontserdi rabava kõrge eraldusvõime ja uskumatu surround-heliga salvestus annab sulle võimaluse osa saada Robbie erakordsest esitlemiskunstist ja senini suurima tuuri ekstravagantsest kujundusest. Kui sul jäi tuur nägemata või kui soovid lihtsalt maagilist õhtut uuesti kogeda, muretse pettumuse vältimiseks kindlasti juba varakult pilet.

NB! Kontsert linastub inglise keeles, ilma eesti- ja venekeelsete subtiitriteta!

Seansile pileteid broneerida ei ole võimalik.


Levitaja: Omniverse Vision
Lavastaja: Thomas Russell


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.