Murdumatu

Murdumatu

Unbroken

2h 17min  |  Draama, Biograafia, Sõda  |  Kinodes alates: 09.01.2015

NB! 3 Oscari nominent:

PARIM KAAMERATÖÖ

PARIM HELI

PARIM HELIREŽII

Oscari võitja Angelina Jolie lavastatud MURDUMATU jutustab olümpiasportlasest ja sõjakangelasest Louis Zamperinist, kes koos kaasvõitlejatega elas teises maailmasõjas üle lennuõnnetuse ning 47 päeva päästeparvel keset Vaikset ookeani. Mehed pääsesid küll merelt, kuid langesid Jaapani sõjavangi ning kannatasid aastaid karmis vangilaagris. Laura Hillenbrandi ülipopulaarsel samanimelisel bestselleril põhinev film toob suurele ekraanile uskumatu ning inspireeriva tõestisündinud loo üliinimlikust visadusest.

MURDUMATU peaosas kehastab Louis Zamperinit noor Briti näitleja Jack O’Connell (‘71), kaasa teevad ka Domhnall Gleeson (Ainult aja küsimus, 2013), Jai Courtney (Lahkulööja, 2014), Garrett Hedlund (Tron: Pärand, 2011) jpt.

Režissöör ja produtsent Angelina Jolie filmi stsenaariumi autoreiks on teiste seas ka kultuslikud filmitegijad vennad Ethan ja Joel Coen (Ei ole maad vanadele meestele, 2008) ning operaator üks Hollywoodi enimhinnatumaid ja legendaarsemaid kaameramehi Roger Deakins (Skyfall, 2012), kes on Oscarile kandideerinud koguni 11 korral.

Filmi tõlkis Piret Nukki.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Angelina Jolie
Osatäitjad: Jack O'Connell, Domhnall Gleeson, Jai Courtney, Garrett Hedlund, Finn Witrock, John Magaro


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid