Paddingtoni seiklused

Paddingtoni seiklused

Paddington

1h 35min  |  Komöödia, Kogupere  |  Kinodes alates: 13.02.2015

Kriitikute poolt ohtralt kiitust saanud ja muhedast inglise huumorist pakatav koguperefilm räägib loo karust, kes seikleb Peruu džunglist Londonisse. Oma unistuste linnas kogeb Paddington ohtralt sekeldusi ning kohtab igasuguseid tegelasi, nii sõbralikke kui ka üldse mitte heasoovlikke. Kõike inglaslikku esindav karuke nimega Paddington on Briti lastekirjanduse üks tuntumaid ja armastatumaid tegelasi. Paddingtoni rongijaama ees Londonis, mille järgi karu ka oma nime sai, seisab tema auks püstitatud skulptuur. Michael Bondi raamat “Karupoeg Paddington” on ilmunud ka eesti keeles.

Stiilne ja üliarmas linateos toob kokku tõelise tähtede paraadi: Hugh Bonneville (Downton Abbey) ja Sally Hawkins (Kurb Jasmine) südamlike hr ja pr Brownina, Nicole Kidman (Moulin Rouge) kurja muuseumitöötajana, Julie Walters (Harry Potter) südika majapidajanna pr Birdina, Jim Broadbent (Harry Potter) abivalmi antiigipoe omaniku hr Gruberina jpt. Filmi produtsendiks on David Heyman („Gravitatsioon“ ja „Harry Potteri“ filmid). Eesti vaatajate jaoks annavad filmitegelastele oma hääle Lauri Liiv karupoeg Paddingtonina, Raivo E. Tamm ja Tiina Tauraite hr ja pr Brownina, Evelin Võigemast kurja muuseumitöötajana, Egon Nuter kahtlustava naabrimehena jt.

Lisaks ülalmainituile teevad filmi eestikeelses versioonis kaasa Jaagup Illak, Merit Männiste, Aita Vaher, Andres Ots, Terje Pennie, Aleksander Eelmaa, Jarmo Reha, Karol Kuntsel, Keidi Vatter, Tiina Tõnis, Armin Altrof, Jaan Tristan Kolberg, Hans Matthias Andreas, Tiina Andreas, Mirjam Varik, Grete-Liisa Sihver, Ants Andreas ja Markus Andreas. Teostus: tõlkija Mihkel Mõisnik, dublaažirežissöör Tiina Andreas, helirežissöör Grete-Liisa Sihver, kokkusalvestus Madis Isand, dublaažistuudio Film Audio.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Paul King
Osatäitjad: Nicole Kidman, Sally Hawkins, Jim Broadbent, Peter Capaldi, Ben Whishaw, Hugh Bonneville, Madeleine Worrall, Matt Lucas


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.