Ookeanimaailm 3D: Tagasitulek

Ookeanimaailm 3D: Tagasitulek

Turtle: The Incredible Journey

1h 21min  |  Dokumentaal  |  Kinodes alates: 17.09.2010

See on hämmastavalt ilus dokumentaalfilm Loggerheadi kilpkonna rännakust Florida randadelt läbi kogu Atlandi ookeani. Ta ujub esivanemate kutsel, trotsides pidevaid ohte. Filmi tegemiseks on kasutatud kaasaegset 3D-tehnoloogiat ja suurepärast muusikat, mis võimaldab vaatajal sukelduda ookeanisügavustesse, tunda selle hingust ja nautida suurepärast teekonda!

Hingemattev lugu ajaloost ja maailma ookeani elanikest!

Soolased pritsmed, kajakate kisa, rannaäärsete lainete kohin: kõik armastavad merd ja unistavad sukelduda sellesse imekaunisse, harukordsesse ja kättesaamatusse ookeani maailma...

Peategelane – merekilpkonn – kutsub Teid teele ja hakkab Teie giidiks imepärasel kontinentide vahelisel rännakul maailmaookeani tormistel lainetel. Teid ootavad värvikad korallrahud, võitlused haidega, sügavuste haruldased elanikud, kuumade troopikate värvikas maailm ja hirmutavad Atlandi jääkülmad ilmad. Kui palju salapära ja lummust on varjul meredes! Uppunud laevade varandused ja Bermuuda kolmnurga anomaaliad – see kahvatub selle kõrval, mida Te saate teada. Sellel rännakul avaneb Teile kogu ookeani võimsus ja tema keerulise veealuse maailma peenekoelisus!

Inimkond teab väga vähe mereelukate elust. Atlandi kilpkonna Loggerheadi suur reis – on üks harukordseid erisusi. Film on reaalsetele sündmustele tuginev, mis on juhtunud merekilpkonnaga!

„Ookeanimaalm 3D: Tagasitulek“ oli üheks Toronto Rahvusvahelise filmifestivali vaieldamatutest pärlitest.

Filmi võib vaadata nii eesti kui ka vene keeles (eestikeelset teksti loeb Kairit Tuhkanen, venekeelset Vene teeneline artist Julia Rutberg).

Suurbritannia/Saksamaa/Austria 2010 a.

Zanr – seiklusfilm, dokumentaal

Pikkus – 80 min.

Režissöör – Nik Stringer

Helilooja – Henning Loner


Levitaja: SmartWay Systems OÜ


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.