Varuplaan

Varuplaan

The Back-Up Plan

1h 44min  |  Komöödia, Romantika  |  Kinodes alates: 07.05.2010

Pärast aastatepikkuseid otsinguid jõuab Zoe (Jennifer Lopez) äratundmisele, et See Õige jääbki leidmata. Kuna tal on sellegipoolest kindel plaan emaks saada, otsustab ta selle eesmärgini jõuda üksi. Aga just selsamal päeval, kui viiakse läbi kunstiline viljastamine, kohtub ta juhuse tahtel Staniga (Alex O'Loughlin), kes tundub tõeliselt lootustandev.

Algstaadiumis olevast suhtest saab koomiliste äparduste rada, kui Zoe püüab alguses tõde Stani eest varjata, saates mehele sellega vägagi vastakaid signaale. Kui ta viimaks siiski tõe paljastab, on mees kohe nõus temaga sellele teekonnale asuma. Igaüks võib armuda, abielluda ja lapsi saada, aga katsuge seda teha vastupidises järjekorras ja täiskiirusel!

“Varuplaan” on tagurpidi romantiline komöödia, milles mängivad Jennifer Lopez (“Manhattani Tuhkatriinu”), Alex O'Loughlin (“Räpane Mackey”), Eric Christian Olsen (“Viimane suudlus”), Michaela Watkins (“Saturday Night Live”), Melissa McCarthy (“Gilmore’i tüdrukud”) jt. Lavastas Alan Poul (“Big Love”, “Rooma”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Alan Poul
Osatäitjad: Jennifer Lopez, Alex Loughlin, Michaela Watkins, Eric Christian Olsen, Anthony Anderson, Noureen DeWulf, Melissa McCarthy, Tom Bosley, Maribeth Monroe, Danneel Harris, Linda Lavin
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.