Rapuntsel

Rapuntsel

Tangled

1h 38min  |  Komöödia, Romantika, Animatsioon, Fantaasia, Muusikal, Kogupere  |  Kinodes alates: 21.01.2011

Flynn Rider on tagaotsituim, aga ka võluvaim bandiit terves kuningriigis. Kui ta pärast järjekordset röövi leiab endale peidupaiga keset metsi asuvas salapärases tornis, saab mehest ootamatult... pantvang. Sellega saab hakkama Rapuntsel, imeilus ja särtsakas piiga, kelle võluväge sisaldavad kuldsed juuksed on 20 meetri pikkused ning kes pole kunagi sellest tornist välja pääsenud. Flynni iseäralik vangistaja sõlmib mehega kokkuleppe ja see pealtnäha kokkusobimatu paar asub seiklusrikkale teekonnale, millel neid saadavad jäljekütist hobune Maximus, Rapuntslit valvav kameeleon Pascal ning terve hulk karuseid röövleid, kellel on Flynni tabamiseks omad põhjused.

“Rapuntsel” on lustiline seiklus, mille vaatamiseks pole keegi liiga noor ega liiga vana. Walt Disney stuudio ja Pixari animatsioonistuudio juhi John Lasseteri sõnul tahtsid nad luua muinasloo, mis oleks ühest küljest klassikaline, aga samas värske ja humoorikas, pakkudes vaatajatele midagi, mida nad varem arvutianimatsiooni vallas näinud ei ole. Film jõuab meie vaatajate ette sulaselges eesti keeles ning 3D-formaadis, linastudes siiski ka valitud kinode 2D-ekraanidel.

Eestikeelsele versioonile andsid oma hääle Nele-Liis Vaiksoo (Rapuntsel), Sergo Vares (Flynn Ratsur), Silvi Vrait (Gotel), Jaan Pehk, Jaan Rekkor, Bonzo jt. Laulude tõlge Jaan Pehk ja Uku Toomet, tõlge Timo Diener, dublaazhi rezhissöör Veiko Anvelt. Eestikeelne versioon valmis stuudios Orbital Vox.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Nathan Greno, Byron Howard, Bronwen Hughes, Christian Filippella
Osatäitjad: Mandy Moore, Sarah Wayne Callies, Ashley Miers, Andrea Boccaletti, Zachary Levi, Leslie Hope, Bill Ward, Donna Murphy, Ron Perlman, Jeffrey Tambor, Brad Garrett, Richard Kiel, Delaney Rose Stein
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.